20 november 2016
20:00

IK Hephata

Referat: Norrort Hockey Club - IK Hephata

Nu har vi hamnat i Kallhälls Ishall, ganska trångt och omklädningsrummen låg avsides berodde på ett brand sade en av spelarna. Själv kom jag lite försent, då stod det redan 2-0 till Norrort efter 5 minuters spelande. sen höll de jämna stegen men Norrort hade två-tre riktiga snabba spelare som flög runt över hela isen, första målet jag såg när det va 54 sekunder kvar av perioden då vann Norrort tekning i deras egen zon och deras nr 10 flög över hela isen och kom fri med målvakten, otur tänkte jag men Hephata har spelat jämna stegen med dom ändå. Andra perioden kan man liksom glömma då spelet rasade ihop och vi bjöd på 2 Boxplay mål trots det bokfördes som 5 mot 5 fast vi spelade 5 man mot deras fyra. Vi tog timeout men ändå trillar en massa puckar in efteråt med, innan vi fick tröstmålet via Adam Lilienberg (hans första mål för klubben) på assist av Gus Wikberg (äntligen bokfördes han för assisten) och Toffe Edlund (som vann interna poängligen förra säsong).
sen försökte Norrort gå för tvåsiffrigt mot oss men vi rensade bra där på slutet. Skotten blev 39 till dom 21 till oss.

Nu på Lördag kl 14:00 borta i Tulehallen. Kom dit och stöd oss! Hephata Hockey!